Over ons.

Al tientallen jaren is www.spagtelpoets.nl een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Als onderdeel van Bouwsector Nederland worden wij gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Spagtelpoets Specialist

Je kunt toch na 20 jaar ervaring wel zeggen dat wij de spagtelpoets expert van Nederland zijn. We werken alleen met de beste producten en brengen het aan zoals niet dat kan. Dit komt omdat onze teams met de nieuwste spuitapparatuur werken.

Nieuwbouw & Renovatie

Wij spuiten spagtelpoets op nieuwbouwwoningen en renovatiewoningen. Dit doen wij zowel op binnen- als buitenmuren. Het afgelopen jaar alleen al hebben wij meer dan 400 klanten blij gemaakt met onze hoogwaardige afwerking!

Enkele Teamleden

Geert van Spagtelpoets. De specialist in het aanbrengen van spagtelpoets op plafonds.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is bij ons altijd op zoek naar de beste materialen tegen de goedkoopste prijs. Daarnaast zorgt hij voor een oplossing wanneer klanten een klacht indienen. Iets wat bijna nooit gebeurd. Zie reviews!

Luis van Spagtelpoets. Expert in het aanbrengen van spachtelputz.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is onze steun en toeverlaat op de werkvloer. Hij zorgt er altijd voor dat onze kwaliteit wordt gewaarborgd. Hij zal dan ook bij elke oplevering aanwezig zijn. Landelijk en zes dagen per week!

Sander van Spagtelpoets.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Het begint allemaal bij Sander. Een ervaren man uit de bouw die nu onze eerst lijn is. Hij staat klanten te woord bij vragen en verstuurd alle offertes. Een duizendpoot die voor ons van onschatbare waarde is.

Wil je Advies of dat we langskomen?

Voor de meeste aanvragen is een offerte per mail voldoende. Toch willen wij iedereen de mogelijkheid geven om telefonisch of persoonlijk, met ons te overleggen.

Mocht je hier interesse in hebben dan kun je ons bellen of bereiken via het contactformulier. We nemen dan op werkdagen binnen 4 uur contact met je op.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven