Diensten.

Bij Spagtelpoets bieden wij verschillende pakketten voor het aanbrengen van spachtelputz. Bij elke pakket gebruiken wij alleen de beste kwaliteit. Ontdek onze prijzen per vierkante meter en maak gebruik van de aanbieding!

Spagtelpoets aanbrengen

Als spagtelpoets specialist kunnen wij een resultaat neerzetten waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Je betaald dus bij ons de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit

Spagtelpoets schilderen

Spagtelpoets hoef je niet te verven wanneer je ons dat vooraf aangeeft! Wij kunnen namelijk in het materiaal meteen kleur mengen. Dit scheelt je heel veel tijd en geld!

Spagelpoets buitenmuren

Wil je sterke muren die bijna onderhoudsvrij zijn? Dan hebben wij speciale materialen en verfsoorten die een eeuwigheid mee gaan. Met deze dienst onderscheiden wij ons!

Wil je spactelpoets op je muren en plafonds?

Het kan zijn dat je gewoon je hele woning wilt voorzien van spachtelputz. Spagtelpoets.nl kan dan iets met de prijs doen! Wanneer het gaat om vele vierkante meters dan doen wij je graag een maatvoorstel.

Spagtelpoets plafond

Jaarlijks spuiten wij honderden plafonds met spagtelpoets. Je vind ons op alle nieuwbouwprojecten. Uiteraard ook bij particulieren!

100% Vakwerk Garantie van 1 jaar!

Er is bij geen spagtelpoets bedrijf dat garantie geeft op zijn werk. Omdat spagelpoets.nl onderdeel is van Bouwsector Nederland doen wij dit wel! 

Onze teams werken namelijk al meer dan 20 jaar met dit product. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een goedkope offerte bij ons aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven